1036 Budapest, Viador u. 3-5.
1036 Budapest, Viador u. 3-5.
Post Image
27 márc, 2021
Posted by electronx_admin
0 comment

Körültekintő épületvillamosság tervezés

Akár építkezésről, akár házfelújításról van szó, az épületvillamosság tervezés a folyamat elengedhetetlen alkotóeleme. Hiszen ez az adott ingatlan hosszú távú gondtalan működésének sarokköve. Bár sokan gondolják ennek kapcsán, hogy legfőképpen mindez egyszerű villanyszerelésről szól, ám ez a legkevésbé sem így van. Ugyanis egy olyan szakember, akinek a területe az épületvillamosság, teljes mértékben átlátja az adott épület elektromos hálózatát.

Az épületvillamosság tervezés növeli a hatékonyságot

Mire jó az épületvillamosság tervezés?

Tulajdonképpen ha egyszerűen szeretnénk fogalmazni, akkor a házban élők vagy az irodaépületet használók szempontjából azt jelenti a megbízható épületvillamosság, hogy minden amihez áram kell, biztonságosan, problémamentesen, költséghatékonyan és komfortosan működik a falakon belül. Hiszen nem mindegy, hogy például mennyire megbízható egy konnektor, hol van a villanykapcsoló, elbírja-e a terhelést a rendszer, van-e mindig áram vagy megfelelően működnek-e a falakban futó vezetékek.

 

Nem mindegy, kit bíz meg a feladattal!

Ahhoz, hogy minden maradéktalanul működjön a következő években, szükség van arra, hogy megbízható szakembereket válasszon, ha épületvillamosság tervezésről van szó. Hiszen ez nagyon fontos alap egy ingatlanban, amelyben ha ezen a ponton hiba lép fel, nem egyszerű annak elhárítása. Vagyis olyan emberekre van szüksége, akiknek az épületvillamosság a fő profilja, munkája pedig precíz és sok tapasztalattal rendelkezik e téren. Vállalkozásunk minősített szakemberekkel dolgozik, így akár komplett lakóparkok teljes épületvillamosság szerelését is elvégzi a lehető legmagasabb szinten. Munkánkra pedig 10 év garanciát vállalunk. Hiszen egy épületvillamossági szerelő nem csak egy egyszerű villanyszerelő szakember. Átlátja és felépíti szakszerűen a kért elektromos hálózatot, javaslatokat tesz annak érdekében, hogy a működés a legoptimálisabb üzemmódban működjön és mindezt a legköltséghatékonyabban tegye.

Az épületvillamosság tervezés csökkenti a működési költségeket

Épületvillamosság tervezés bármilyen ingatlanra

Legyen szó egy egyszerű, kis alapterületű házról vagy egy komolyabb, már az engedélyköteles kategóriába tartozó beruházásról, mindenképpen szükség van a saját elképzeléseinek és a szakértő javaslatainak összehangolására. Vagyis Ön elmondja, hogy például milyen igényei vannak, jellemzően a tervek szerint mire használja az áramforrásokat, hány ember él majd életvitelszerűen az ingatlanban és hány konnektort szeretne. Mi pedig a szakmai résszel kiegészítve ezek alapján elkészítjük a tervet, beleépítve a saját high–tech megoldásainkat is.


Láthatja, hogy egy ingatlan felépítésekor nagyon fontos külön hangsúlyt fektetni az elektromos rendszerek megfelelő kiépítésére. Ennek köszönhetően mindig biztonságban tudhatja a házban levőket és nem kell aggódnia egy-egy meghibásodás esetén, hogy vajon hol kell kibontani a falat a szereléshez. A másik pedig a költséghatékony mindennapok, ugyanis egy modern rendszer segítségével optimálissá tehető az energiafogyasztás. Vagyis hónapról hónapra több marad a tárcájában.