1036 Budapest, Viador u. 3-5.
1036 Budapest, Viador u. 3-5.
Post Image
27 márc, 2021
Posted by electronx_admin
0 comment

Minden, ami épületvillamosság Budapest környékén

Amikor a téma az épületvillamosság, akkor nem egyszerűen villanyszerelésről beszélünk. Ugyanis egy ehhez értő szakember nem csak a szereléshez és javításhoz ért, de teljesen átlátja és ha szükséges, fel is építi egy épület elektromos hálózatát. Legyen az egy kis ház vagy egy nagy irodaépület, ha azt szeretné, hogy odabenn minden biztonságosan, problémamentesen, költséghatékonyan és komfortosan működjön e téren, akkor ahhoz szükség van e téren speciális tervezésre, tanácsadásra és kivitelezésre is. Hiszen nem mindegy, hogy például mennyire megbízható egy konnektor vagy van-e mindig áram.

Épületvillamosság Budapest vonzáskörzetében, megbízhatóság, szakértelem

Modern eszközök és megoldások – épületvillamosság Budapest vonzáskörzetében

Az újonnan épült épületek vagy felújított házak modern eszközökkel vannak felszerelve, hiszen ez nem csak a biztonságot és a maradéktalan működést biztosítja, de az ingatlan értékét is nagyban növeli. Ehhez viszont szükség van arra, hogy megbízható szakembereket válasszon. Ha olyan emberekre van szüksége, akiknek a fő profilja az épületvillamosság Budapest környékén, most a legjobb helyen jár. Vállalkozásunk minősített szakemberekkel dolgozik, így akár komplett lakóparkok teljes épületvillamosság szerelését is elvégzi a lehető legmagasabb szinten. Munkánkra pedig 10 év garanciát vállalunk.

 

Épületvillamosság tervezés és tanácsadás

Legyen szó egy egyszerű, kis alapterületű házról vagy egy komolyabb, engedélyköteles beruházásról, akire első körben szüksége van, az egy szakmabeli. Hogy is fest mindez a gyakorlatban? Nos, Ön elmondja, hogy például milyen igényei vannak, jellemzően a tervek szerint mire használja az áramforrásokat, hány ember él majd életvitelszerűen az ingatlanban és hány konnektort szeretne. Mi pedig a szakmai résszel kiegészítve ezek alapján elkészítjük a tervet, beleépítve a saját high – tech megoldásainkat is.

Épületvillamosság Budapest vonzáskörzetében, tervezéssel és tanácsadással

Épületvillamosság felülvizsgálat és karbantartás

Ha már kész van a szóban forgó ingatlanban maga a rendszer, akkor szükség van annak felülvizsgálatára és adott esetben karbantartására időről időre. Ha időben észrevesszük az elhasználódott, megrongálódott elemeket és kicseréljük, sokkal kisebb eséllyel történik váratlan kellemetlenség, például nem megy el hirtelen az áram. Ha úgy ítéljük meg, hogy a hálózat felkészült egy műszeres tesztre, akkor azt elvégezzük és ha mindent rendben találtunk, elkészítjük Önnek a tűzvédelmi és munkavédelmi felülvizsgálatokat is (érintésvédelem, erősáramú berendezések felülvizsgálata).


Láthatja, hogy egy ingatlan felépítésekor nagyon fontos külön hangsúlyt fektetni az elektromos rendszerek megfelelő kiépítésére, míg ha felújításra kerül a sor, annak korszerűsítésére. Ennek alapvetően két oka van. Az egyik, hogy ezáltal mindig biztonságban tudhatja a házban levőket és nem kell aggódnia egy-egy meghibásodás esetén, hogy vajon hol kell kibontani a falat a szereléshez. A másik pedig a költséghatékony mindennapok, ugyanis egy modern rendszer segítségével optimálissá tehető az energiafogyasztás. Vagyis hónapról hónapra több marad a tárcájában.