1036 Budapest, Viador u. 3-5.
1036 Budapest, Viador u. 3-5.
Intelligens épületvezérlés
Okos otthon automatizált folyamatok

Ügyfeleinknek teljes körű elektromos hálózat szerelést kínálunk, csapatunk az alkalmazott technológiában és szaktudásban is a legmagasabb színvonalat nyújtja.

Automatizált folyamatok

Az okos otthon funkciók másik nagy csoportja, mely beavatkozás nélkül hajt végre előre felprogramozott módon eszköz irányításokat.

Szenzorok széles választéka elérhető, hogy az általuk érzékelt változásokat indító jelként konfiguráljuk.

Ezek lehetnek:

mozgásérzékelés, fénymennyiség, páratartalom, hőmérséklet változás, időjárás hatásai, napszakok változása, egy nyílászáró nyitása vagy csukása, behatolásjelző érzékelései, tűz, CO vagy víz szivárgás, egy elektromos jel, és még egyebek, beleértve, hogy akár a kézlegyintésre is van szenzorunk.

​Mindezek a jelek berendezések akár egész láncolatát képesek automatán indítani.

Automatizált okos otthon berendezések

Mindezek a jelek berendezések akár egész láncolatát képesek automatán indítani.

​Egy népszerű példa, amit “welcome” jelenetnek hívunk: Hazaérkezéskor az automatika a szenzorokon keresztül érzékeli, hogy megjöttünk (pl abból, hogy deaktiváltuk a riasztót), ekkor kinyitja a kaput, bekapcsolja a fényeket vagy felhúzza a redőnyöket (napszaktól függően) elindíthatja kedvenc zenéink egyikét, aktiválhatja a légkondícionálást, és persze minden mást, amit még meghatároztunk.

Cégünk vállalja az egyre népszerűbb intelligens épületvezérlés vagy másképp mondva: okos otthon rendszerek megtervezését, kialakítását!