1036 Budapest, Viador u. 3-5.
1036 Budapest, Viador u. 3-5.
Épületgépészet
Víz és csatornahálózat

Ügyfeleinknek teljes körű épületgépészeti szolgáltatásokat kínálunk, csapatunk az alkalmazott technológiában és szaktudásban is a legmagasabb színvonalat nyújtja.

Víz és csatornahálózat kiépítése

Minden vízvezetésnél fontos az anyagok megfelelő megválasztása, és azok szakszerű beépítése.
A szennyvízelvezetésnél a megfelelő lejtésen túl az irányváltások és keresztmetszetek jó méretezésével elkerülhetők a dugulásokon kívül az időközi tisztítások is. Évtizedeken át gond nélkül üzemelő lefolyórendszert lehet kialakítani.
Ma már fejlett gépészeti megoldások segítik a gravitációs rendszerben nem megvalósítható szívott vagy nyomott átemelő rendszereket is.

 

A víz és használati melegvíz ellátásra szintén nagy gondot kell fordítani már a tervezéskor, annak érdekében, hogy a vízvételi helyeken akár egyidőben is zavartalan vételezést biztosítsunk a felhasználók számára. Ez a megfelelő keresztmetszet, leágazás, nyomásoptimalizálás és csapoló eszközök kiválasztásában egyaránt fontos.


A használati melegvíz ellátást biztosító a hőtermelő eszközt fontos méretezni a felhasználók száma szerint.
A melegvíz keringgető – vagyis az azonnal rendelkezésre álló melegvíz – ma már olyan kényelmi elem, melyet bárki megengedhet magának. Az ilyen rendszerrel jelentősen mérsékelhető a vízfogyasztás. A tiszta víz nagy természeti kincsünk!

 

Cégünk épületgépészeti megoldásai segíthetnek Önnek és családjának abban,
hogy a lehető legnagyobb szakértelemmel készüljön el családi háza!