1036 Budapest, Viador u. 3-5.
1036 Budapest, Viador u. 3-5.
Épületgépészet
Fűtésrendszerek

Ügyfeleinknek teljes körű épületgépészeti szolgáltatásokat kínálunk, csapatunk az alkalmazott technológiában és szaktudásban is a legmagasabb színvonalat nyújtja.

Fűtési rendszerek kivitelezése

Magyarországon a téli időszakban mindenkinek fűtésre van szüksége.
Legyen az egy helyi fűtőtest, vagy komplett / központi fűtésrendszer, minden igényt és szempontot kielégítő megoldásokkal tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

Az épületek fűtésére a leg elterjedtebb gyakorlat a folyadék keringetése.
Ez lehet hőleadó eszközökön (radiátor, fan-coil) vagy felületeken kivitelezett hőátadás formájában kiépített rendszer, mely mindig legalább egy központi hőtermelőhöz (pl. kazánhoz) kapcsolódik. Fejlett vezérlőrendszerekkel már elérhető áron megvalósítható a beltér zónánkénti szabályozása, vagy a távoli hozzáférése, illetve előre programozása.

Az energia hatékony felhasználását a szakszerű tervezés, és annak megfelelő kivitelezés garantálja. Általánosságban elmondható, hogy egy olcsóbb beruházással megvalósított rendszert drágább üzemeltetni, ezzel szemben a költségesebb rendszerek gyakran alacsony fenntartási költséget jelentenek.

Nincs igazán általános igazság arra vonatkozóan, hogy melyik fűtés típus a legjobb. A gázüzem, a villamos fűtés, a szilárd tüzelés, valamint ezek kombinációi az épület adottságai és a felhasználói szokások függvényében optimalizálhatók.

Cégünk épületgépészeti megoldásai segíthetnek Önnek és családjának abban,
hogy a lehető legnagyobb szakértelemmel készüljön el családi háza!