1036 Budapest, Viador u. 3-5.
1036 Budapest, Viador u. 3-5.
Intelligens épületvezérlés
Távvezérelt megoldások

Ügyfeleinknek teljes körű elektromos hálózat szerelést kínálunk, csapatunk az alkalmazott technológiában és szaktudásban is a legmagasabb színvonalat nyújtja.

Távvezérlés magasfokon

Távvezérlés mindaz, amikor egy eszközt bárhonnan, egy gombnyomással irányíthatunk. Ez bárhonnan megoldható, ahol internet kapcsolat rendelkezésre áll, a kommunikáció egy biztonságos csatornán történik.

​Ma már gyakran az okos otthon rendszerek egy fő része, viszont vannak kivételek, amikor különálló berendezések önállóan megvalósíthatják a távoli irányításhoz szükséges feltételeket.

​A behatolásjelző biztonsági okokból különálló részegységként kódolt kapcsolattal érhető el távolról. Az IP kaputelefonok és a biztonsági kamerák beépített funkcióként tudnak ellátni bizonyos távoli elérésű feladatokat..

Távvezérelt rendszerek kiépítése

Az intelligens épületvezérlés részeként pedig szinte bármilyen elektromos eszközt lehet irányítani távolról, amely képes kapcsolódni ehhez a technológiához.

Kapcsolhatóak a világítások, az árnyékolás, a fűtés, hűtés, szellőzés; mozgatható egy kapu vagy indulhat egy médialejátszás, és persze még számos egyéb.

​Ezek a távvezérelt rendszerek jellemzik a jelen és a jövő okos otthonjait. Ezen rendszer alap elemei és a megbízható, stabil hálózat biztosítáják a nem is olyan messzi jövőben az MI hatékony felhasználását akár otthonunk irányítására és biztonságossá tételére.

Cégünk vállalja az egyre népszerűbb intelligens épületvezérlés vagy másképp mondva: okos otthon rendszerek megtervezését, kialakítását!